ECHIPAMENTE ȘI PRODUSE PROFESIONALE

PENTRU UN SALON COMPLET

Gamă completă de echipamente moderne și produse profesionale
de cea mai înaltă calitate.

De la Salon Complet

Aparatură Cosmetică pentru Salonul tău

Ai posibilitatea de a achiziționa aparatură cosmetică de înaltă calitate pentru a-ți echipa integral salonul tău de vis.

De la Salon Complet

Tehnologii Avansate pentru Îngrijire Personalizată

Explorează gama noastră de dispozitive avansate pentru o experiență de înfrumusețare personalizată. De la aparatele de mezoterapie și dermapen pentru îmbunătățire facială, la combine cosmetice cu diverse funcții și măști fototerapeutice cu LED, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a oferi clienților o îngrijire de excepție.

Produse recomandate

Am selectat pentru tine câteva dintre aparatele must-have ale saloanelor de beauty!


De la Salon Complet

Echipamente Profesionale pentru Întreținere Corporală

Alege din sutele de produse și aparate premium pentru întreținere corporală, oferind clienților experiențe de înfrumusețare și momente de relaxare de neuitat.

De la Salon Complet

Echipamente pentru Sculptare Corporală

Cu aparatele noastre de ultimă generație, precum cel de cavitație cu lipolaser, criolipoliză, presoterapie cu electrostimulare și aparate endermologice, vei putea oferi tratamente eficiente pentru remodelarea corpului, eliminarea celulitei și tonifierea pielii.

Produse cu preț redus

Descoperă selecția noastră specială de produse cu preț redus, oferindu-ți oportunitatea de a achiziționa echipamente și produse cosmetice premium la prețuri avantajoase!


Ce spun clienții

Recent cumpărate

Ultimele produse recent cumpărate de către clienții noștri


Blog

Sfaturi utile în lumea înfrumusețării și a îngrijirii personale - descoperă cele mai noi articole și resurse în cadrul blogului nostru!

blog

Termocuverta-terapia prin căldură

Termocuverta are aspectul unui sac de dormit și este confecționată asemenea unei pături electrice. Termocuverta este de mai multe tipuri: termocuvertă...

blog

Endermologia – cel mai eficient tratament de celulita

Endermologia reprezintă o tehnologie unică, noninvazivă, de remodelare corporală. În prezent, endermologia este promovată ca cel mai eficient tratament în...

0
    Cos
    Coșul tău e golContinuă cumpărăturile
    Call Now Button