Www.saloncomplet.ro este un site al companiei S.C. INTERNATIONAL 94 Comimpex S.R.L. .

Adresa sediului social: Strada Sibiu, nr 4, Bl. OD 2, Ap. 21, Bucuresti, Bucuresti, 61541

Cod unic de inregistrare: 5494622

Nr. Reg. Comertului: J40/3277/1994

 

Termeni si conditii

Garantia se ofera doar pe baza dovezii achizitiei (bon fiscal sau factura fiscala).
Pentru produsele deja existente la promotie sau oferta nu se mai aplica un alt discount.
Comenzile primite pana in ora 18:30 se proceseaza in aceeasi zi (valabil de luni pana vineri).
In momentul receptiei, va rugam sa verificati integritatea exterioara a coletului si apoi sa semnati de primire. Daca se constata deteriorari externe sau produse deteriorate, va rugam sa ii solicitati curierului sa intocmeasca un proces verbal de fata cu dumneavoastra si sa consemneze neregulile!
Orice reclamatie ulterioara cu privire la produsele deteriorate nu este luata in considerare .
Plata se face ramburs odata cu sosirea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a face modificari si actualizari acestor termeni, conditii si preturifara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand doriti sa cumparati produse de la noi.
Produsele cumparate de pe site-urile noastre beneficiaza de garantia obisnuita oferita de catre fiecare producator in parte si anume: aparatura remodelare corporala, aparatura si accesorii pentru cabinete cosmetica, aparatura manichiura-pedichiura AU GARANTIE 12 LUNI.

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Orice colet trimis catre noi neanuntat, cu plata la livrare, va fi refuzat.

In cazul unei comenzi neridicate de la firma de curierat, ne rezervam dreptul de a inceta colaborarea si de a cere despagubiri materiale si morale suma fiind stabilita de instantele judecatoresti.
Orice conflict aparut intre cu clientii sai va fi rezolvat pe cale amiabila. Daca nu se reuseste acest lucru, conflictul se va rezolva in instantele de judecatarosti romanesti, conform procedurilor.

0
Call Now Button