Simplu, sigur si rapid. Sunt doar cativa pasi de urmat:

Pasul 1. Alegerea produselor

Gasiti produsele care va intereseaza de pe site-ul nostru fie folosind bara de cautare, fie navighand in categoriile de pe meniu.

Adaugati produsul dorit in cosul de cumparaturi apasand butonul „Adauga in cos” sau simbolul cosului de cumparaturi de pe poza produsului.

Pasul 2. Cosul de cumparaturi

Puteti vizualiza valoarea si continutul cosului de cumparaturi daca mergeti cu mouse-ul pe simbolul cosului de cumparaturi din partea din dreapta-sus a ecranului. In cazul in care doriti sa eliminati rapid un produs din cos, puteti apasa pe „X”-ul din dreptul produsului.

Tot de aici puteti intra sa vedeti detaliat si sa modificati continutul cosului, apasand pe butonul „Vezi cos” sau sa plasati comanda, prin apasarea butonului „Plaseaza comanda”.

Pentru a modifica o cantitate, trebuie sa intrati in cosul de cumparaturi, sa schimbati cantitatea din dreptul produsului dorit (fie cu semnele de „+” si „-„, fie scriind direct numarul) si sa apasati butonul „Actualizeaza cos”.

Pasul 3. Plasare comanda

Dupa finalizarea alegerilor din cosul de cumparaturi plasati comanda apasand butonul „Plaseaza comanda” direct de pe meniul principal sau butonul „Continua plata” daca sunteti in vizualizare cos.

Daca aveti deja cont pe www.saloncomplet.ro, toate datele necesare facturarii si expedierii vor fi deja completate. Daca nu aveti, va puteti face unul apasand check-box-ul „Creezi un cont?” sau butonul „Intra in cont” din partea din dreapta-sus a ecranului.

Puteti comanda si fara a va crea un cont, dar este obligatoriu sa completati o serie de informatii necesare facturarii si livrarii.

Tot obligatorii sunt si bifarile celor doua casute care exprima acordul dumneavoastra cu privire la Termenii & conditiile si Politica de retur ale companiei noastre.

Comanda se finalizeaza prin apasarea butonului „Plasare comanda”.

In cazul in care aveti un cont facut pe www.saloncomplet.ro, puteti sa vizualizati toate comenzile dumneavoastra accesand informatiile contului din partea din dreapta-sus a ecranului.

0
    Cos
    Coșul tău e golContinuă cumpărăturile
    Call Now Button